InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

El mercat setmanal de Mollet recupera la seva ubicació d’abans de la pandèmia

El Mercat Setmanal de Mollet ja ha tornat a la seva ubicació habitual. Arran de l’esclat de la pandèmia, moltes parades s’havien ubicat a diferents indrets de la ciutat per garantir les mesures sanitàries. Ara, l’Ajuntament ha reorganitzat l’espai i els paradistes s’han mostrat molt satisfets amb el canvi.

Aquest és l’ambient que s’ha viscut al centre de Mollet, en la tornada del mercat a la seva ubicació prepandèmia. Les dades sanitàries han permès les parades del sector tèxtil i de la llar recuperar un espai que han trobat molt a faltar.

La proximitat de les festes de Nadal ha fet que molts d’aquests venedors hagin pogut salvar la temporada, després d’una època força complicada pel sector.

La ciutadania ha celebrat la presència de parades en punts com la Plaça Prat de la Riba o el Carrer Sant Vicenç, una situació més cèntrica que permet tenir tots els establiments més a l’abast.

Si la situació epidemiològica ho permet, productes com aquests es podran seguir comprant cada dimarts al matí al centre de la ciutat.