El Microshakespeare arriba a Montornès

L’Ainara està representant Romeu i Julieta i l’Andrea està gaudint del clàssic de Shakespeare. L’element més divertit és que l’Ainara només fa el que li diu la veu que sent als auriculars, sense tenir cap noció del que està fent en relació a l’obra de teatre. En canvi, l’Andrea està sentint un breu resum de l’obra reforçat per les accions que fa la seva companya sense ser-ne del tot conscient. Es tracta del Microshakespeare que ha creat Toti Toronell i que ha aterrat al pati de l’escola Sant Sadurní de Montornès.

L’objectiu d’aquesta activitat és fer arribar les obres de shakespeare a tothom. Els textos s’han resumit en representacions de menys de 10 minuts i el fet de ser públic i actor permet acostar-se als clàssics tot jugant.

L’espectacle Microshakespeare és una coproducció de Toti Toronell amb el Teatre Nacional de Londres. Es tracta d’un encàrrec que el teatre va fer a l’artista basat en l’espectacle capses. Un muntatge que feia Toronell però que en comptes de Shakespeare explicava contes clàssics.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail