El Mollet Hoquei Club ja està centrat en la preparació del play-off d’ascens a Nacional Catalana

 

La fase final del play-off d’ascens del Mollet Hoquei Club es disputarà a Amposta el 20 i 21 de maig. Han tancat la segona fase ocupant la cinquena posició del seu grup i en el primer partit del play-off es trobaran al Mollerussa, segon classificat de l’altre grup. Els lleidatans destaquen per la seva capacitat golejadora. Així i tot, els molletans saben que encara els queden dies per preparar aquest duel.

Els d’Eloi Gaspar voldran superar aquest partit per jugar-s’ho tot en el segon. Després d’una campanya força irregular els molletans no renuncien a l’ascens a nacional catalana.

En cas de superar al Mollerussa, el Mollet Hoquei Club s’enfrontaria al vencedor de l’eliminatòria entre el Sant Just i el Lloret. La temporada dels molletans ha estat molt irregular. Així tot s’han pogut classificar per al play-off d’ascens. I un cop arribats en aquest punt no volen renunciar a res.

El play-off d’ascens contra el Mollerussa es disputarà el 20 de maig. En cas de superar-lo s’ho jugarien tot l’endemà, el diumenge 21 de maig.

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail