El molletà Jordi Coromina torna a Can Gomà amb l’obra ‘Perduts…per elles’

El molletà, Jordi Coromina torna aquest dissabte a Can Gomà, el teatre que el va veure néixer com a actor. Ho farà amb l’espectacle “Perduts… per elles”, una obra en clau d’humor escrita i dirigida per Ramon Madaula.

Jordi Coromina es va iniciar al món del teatre quan només tenia 15 anys. Va començar la seva carrera actuant al carrer en espectacles ambulants. Després va decidir formar-se com a actor, primer a Granollers i més endavant a l’Institut del Teatre a Barcelona. Aquesta passió pel món de l’espectacle l’ha acompanyat durant tota la seva vida.

Coromina ha treballat tant en cinema com en televisió i ha participat en varietat d’espectacles teatrals. Un dels més recents ha estat el musical ‘Scaramouche’. Ara es troba en una petita gira pel Baix Vallès representant l’obra “Perduts… per elles” on comparteix escenari amb l’actor Xavier Bertran.

L’obra es podrà veure aquest dissabte a les 9 del vespre al teatre de Can Gomà. Les entrades es poden comprar de manera anticipada a La Marineta o bé el mateix dissabte al teatre.

 

Notícies relacionades:
Can Rajoler acull una obra de teatre amb segell molletà

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail