El ”Mulla’t per l’esclerosi” d’aquest any arriba en un format diferent

Aquest cap de setmana se celebra el Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Diferents ajuntaments del territori se sumaran a aquesta campanya com ara Montmeló. Tot i que el famós salt a l’aigua no es podrà fer a causa de les mesures de seguretat actuals, l’Ajuntament montmeloní destinarà tota la recaptació de la venda d’entrades de la piscina municipal a aquesta campanya. A banda, també es poden donatius la Fundació Esclerosi Múltiple o adquirir productes de la seva botiga virtual. L’objectiu és invertir aquests recursos en avenços científics per detectar i combatre aquesta malaltia i, també, per facilitar que les persones que la pateixin puguin tenir una millor qualitat de vida.

Precisament aquesta malaltia cada vegada afecta més persones, tot i que la ciència està oferint tractaments perquè els malalts puguin dur una millor qualitat de vida. Per això, la campanya Mulla’t és essencial per divulgar aquesta malaltia i sobretot recaptar diners per la investigació. I aquest és un dels missatges d’una persona del territori que pateix aquesta malaltia. Perquè si ens mullem tots podem aconseguir fer avançar la investigació per trobar d’un tractament eficaç per l’esclerosi múltiple.

És la montmelonina Estefanía López i ens convida a través d’aquest vídeo a participar en la campanya Mulla’t que té com a objectiu recaptar diners per la investigació de l’Esclerosi Múltiple. A l’Estefanía, fa tres anys, li van diagnosticar que patia Esclerosi Múltiple. Ara, ha tingut que aprendre a conviure amb aquesta malaltia degenerativa.

Tot i que aquest any no hi haurà la tradicional remullada popular a les piscines del territori. Des de la Fundació de l’Esclerosi Múltiple volen animar a la ciutadania a participar-hi a través de la seva pàgina web. L’objectiu és aconseguir aportacions econòmiques per continuar amb la recerca perquè encara es desconeix quina és la causa d’aquesta malaltia. Els especialistes també treballen per trobar tractaments més efectius.

La campanya Mulla’t pretén donar visibilitat a aquesta malaltia i, alhora, donar suport als professionals que treballen en la investigació.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail