El Museu Abelló acull les obres dels quatre finalistes de Mollet Art 2021

El Museu Abelló té exposades les obres dels 4 finalistes del Mollet Art d’enguany. Es tracta del certamen que vol ser un altaveu per difondre i promoure l’obra dels artistes plàstics i visuals del territori. Un dels muntatges que podem trobar a l’equipament és la proposta d’Irene Visa, la guanyadora d’enguany.

La Irena Visa ha captivat al jurat del Mollet Art amb la seva exposició que vol visibilitzar i qüestionar que el 80% dels terrenys de les ruïnes d’Empúries estan sense excavar. Visa, de 36 anys, ha exposat imatges de l’acampada que va fer en aquests terrenys i ha volgut fer un paral·lelisme amb un llibre dins d’un bloc de formigó.

En aquesta edició del Mollet Art les obres han estat molt variades. Des de la instal·lació del colombià Felipe Garcia, al gronxador sense seient d’Oscar Moya o la performance de Pau Mondelo.

Les obres dels 4 artistes estan exposades al Museu, i han fet visites comentades per ells mateixos, a banda de tallers relacionats amb la seva obra.

En aquesta edició del Mollet Art s’han presentat 16 artistes. Actualment al museu es poden veure les obres dels 4 finalistes.

 

Notícies relacionades:

Irena Visa guanya el certamen artístic ‘Mollet Art. Memorial Cesc Bas’

 

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail