InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

El Museu Abelló acull una nova exposició amb intel·ligència artificial sobre el pintor molletà

 

Amb aquesta nova exposició, es podria dir que les obres del Museu han pres vida. Per admirar les obres dels autors Marc Canet i Varvara Guljajeva, no n’hi ha prou a donar només un cop d’ull, perquè si ho féssim, ens estaríem perdent gran part de l’obra. Aquesta va canviant i ens mostra a Abelló de diferents maneres i amb diferents estils gràcies a la intel·ligència artificial.

A banda dels retrats d’Abelló, també han volgut fer un homenatge als paisatges i viatges del pintor molletà. En aquest cas, les obres reimaginen aquests llocs en l’actualitat a través de la mirada estètica d’Abelló.

El tercer espai de l’exposició és ‘The Vision of Destruction‘, una obra interactiva que es transforma amb una sola mirada.

Aquesta exposició és fruit d’una residència que Canet i Guljajeva van fer l’estiu passat al museu, per impregnar-se de l’estil Abelló i connectar amb les seves obres. Un any després, els dos artistes digitals han aconseguit una exposició que aporta una mirada molt diferent de l’art del pintor molletà.

L’exposició es podrà visitar fins al 7 de gener, al Museu Abelló.