El Museu Abelló es renova

Les finestres exteriors de la façana modernista del Museu Abelló ens informen ara de quines exposicions acull. Aquesta iniciativa s’emmarca dins el projecte de renovació de l’equipament. L’objectiu es incentivar als vianants a entrar al Museu i descobrir les obres que s’hi exposen. Per això, també s’ha renovat la sala de l’exposició permanent sobre l’art català del segle XIX i segle XX amb vint-i-dues obres del fons de la col·lecció Abelló i ampliació de documents com revistes o manuscrits. A més, per donar més accessibilitat al visitant algunes obres incorporen suports d’àudio i vídeo per donar més informació sobre l’obra.

El Museu Abelló forma part de la plataforma visitmuseum i per això ara disposa d’unes guies que pot utilitzar el visitant per fer la visita.

Aquestes novetats coincideixen amb la celebració del dia internacional dels museus. Per això a l’entrada hi trobem la joia de l’equipament. Es tracta d’una peça que no es troba exposada al públic però que formen part de la col·lecció Abelló. Enguany es presenta la partitura original ‘Suburbis’ de Frederic Monpou tot coincidint amb 125è naixement del compositor.

A més durant el cap de setmana el museu ofereix una jornada de portes i activitats per difondre l’art i la col·lecció de Joan Abelló.

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail