El Museu Abelló impulsa tallers creatius per apropar l’art als infants


El taller que impulsa el Museu Abelló té com a objectiu donar a conèixer als infants tant l’obra de l’artista molletà, com també el mateix equipament. L’activitat ja és tot un clàssic per aquestes dates. Durant dos dies els tallers consistien en diferents propostes artístiques per apropar l’art als menuts. Una de les activitats que s’ha fet ha permès conèixer l’art modernista català a través dels vitralls. Unes peces que podem trobar dins la col·lecció de Joan Abelló. Però per tal que els més menuts fossin partícips han decorat aquests pots de vidre. Alhora han pogut mostrar les seves habilitats artístiques i sobretot desenvolupar la seva imaginació.

Els colors també formen part d’aquest taller. Per això, els infants han pogut pintar aquest arbre i amb aquarel·les. Una proposta que ha agradat força sobretot perquè podien jugar amb els colors.
Durant aquesta estona els més petits han pogut gaudir d’unes propostes, com el fet de dibuixar i pintar, a través de les quals s’han convertit per una estona en petits artistes.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail