El nou conveni per la cessió de Can Jornet preveu una ampliació dels horts socials

L’Ajuntament de Parets i l’Incasòl han renovat per deu anys més la cessió de la masia de Can Jornet. A més, aquesta renovació ha permès ampliar el nombre de terreny cedit, i ara són prop de quinze mil metres quadrats disponibles per fer activitats municipals relacionades amb el lleure i el medi ambient.

La Masia de Can Jornet de Parets és actualment un espai que dóna vida al teixit associatiu del municipi i on es fan activitats relacionades amb la natura. Aquest ús és fruit del contracte de Cessió entre l’Incasòl i l’Ajuntament paretà. Ara ha finalitzat el contracte de vint anys que es va signar l’any 1998 i, per aquest motiu, s’ha renovat. La renovació és per deu anys més i contempla tres mil metres quadrats més d’utilització.

En total la cessió és de gairebé 15 mil metres d’ús municipal. Un dels projectes és ampliar els horts socials i fer-ne tres parcel·les més. En aquest espai de Can Jornet es preveu continuar amb les activitats juvenils i de medi ambient.

Un altre dels projectes que es volen tirar endavant en aquest espai és la recuperació de la mongeta paretana com a espècie autòctona.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail