InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

El nou govern de Montmeló es dividirà en 5 grans àrees

 

En una sessió extraordinària del ple de Montmeló s’ha donat a conèixer la nova organització municipal pels propers 4 anys.

El nou govern local de Montmeló estarà dividit en 5 grans àrees:

Alcaldia i Govern i Economia, estaran coordinades pel mateix alcalde, Pere Rodríguez. Al capdavant d’Acció Social hi haurà Ariadna Ojeda. Imanol Martín serà el coordinador de l’Àrea de Serveis a la Ciutadania i finalment, Antoni Guil, portarà Desenvolupament Urbà, Habitatge i Sostenibilitat.

Per regidories, l’alcalde, Pere Rodríguez, portarà Planificació Estratègica, Promoció Econòmica, ocupació, comerç i turisme, Seguretat i convivència, Participació Ciutadana i Recursos Humans entre d’altres.

Ariadna Ojeda, que repeteix com a regidora en aquest nou govern, s’encarregarà de la regidoria de Serveis socials, Feminisme i igualtat, Gent gran i Capacitats diverses.

Imanol Martín serà durant aquest mandat el regidor de Cultura i Patrimoni, Festes i tradicions, Infància i Joventut i Solidaritat i Cooperació.

L’exalcalde, Antoni Guil, s’encarregarà de les regidories de Planejament i gestió urbanística, Habitatge, Obres i projectes, Medi ambient i sostenibilitat i Mobilitat i transport.

Maria Jesus Prieto, que també torna al consistori, ara serà regidora d’Envelliment actiu, Educació, Consum i Salut Pública.

Tamara Hernández, que ha entrat per primer cop al govern local, portarà Comunicació, Hisenda, Administració electrònica i Serveis d’Atenció Ciutadana.

El també nou regidor, Laureà Ortega, serà el regidor d’Esports.

La primera tinença d’alcaldia serà per a Antoni Guil i el portaveu del govern local és Imanol Martín.