El nou govern municipal de Montornès aposta per la proximitat amb els regidors de barri

L’alcalde de Montornès ha presentat avui el nou govern municipal. Segons el mateix Montero es tracta d'”un cartipàs amb noves energies”, perquè incorpora a 4 persones noves. Tot i que ha explicat que han conformat un govern d’equilibri, ja que combina regidors amb experiència i els acabats d’arribar. I d’aquesta manera, diu, es reimpulsa el projecte que van encetar el 2011.

El cartipàs municipal de Montornès pels propers 4 anys manté les mateixes 6 àrees estratègiques de govern: Presidència, Acció social, Ciutadania, Gestió Econòmica, Territori i Seguretat Ciutadana i Convivència. Entre les novetats destaca que l’àrea de presidència s’hi afegeix Relacions Institucionals, i que es vol donar un nou impuls a la regidoria de mobilitat. També s’han nomenat regidors de barri perquè cada zona del municipi tingui un referent del consistori a qui adreçar-se.

L’equip de govern també té la intenció d’elaborar el Pla d’Acció de Mandat abans de finals i d’any perquè sigui la guia de tot el mandat. A més, es plantegen crear una agenda de contactes amb l’oposició, ja que com que no tenen la majoria absoluta necessiten arribar acords. Montero però ha reiterat que no es plantegen pactar en un futur amb cap altra força política. En el proper ple s’haurà d’aprovar per majoria absoluta les assignacions dels grups municipals i els sous dels regidors i regidores.

 

Notícies relacionades:
Montornès presenta el nou cartipàs municipal

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[wysija_form id=”1″]

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail