InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

El nou grup de teatre ‘Entre Bambalinas’ estrena dos sainets i un monòleg

 

La Hermandad Nuestra Señora del Carmen de Montornès ha recuperat aquest any el grup de teatre dins de l’entitat, i després de tot un curs treballant, han fet la presentació de la nova etapa teatral al Margarida Xirgu. Una reestrena del grup que ha portat sobre l’escenari dos sainets i un monòleg.

Amb la platea del Margarida Xirgu preparada per riure i gaudir del teatre, el teló s’ha aixecat amb un sainet dels germans Álvarez Quintero. ‘Sangre Gorda‘ l’han interpretat Daniel Bueno i Gloria Viadé. Els dos actors han donat vida al sainet, que ha provocat el riure del públic en més d’una ocasió.

Després d’aquest sainet, s’ha donat pas a ‘Atraco a la sucursal‘, de José Cedena. En aquest cas, dues atracadores molt peculiars s’han proposat robar un banc. Amb aquest argument, s’han donat diferents situacions absurdes que han assegurat rialles.

El grup de teatre dins de la Hermandad Nuestra Señora del Carmen va néixer l’any 2015, i des de fa uns anys es van independitzar i es va acabar dissolent. Alguns membres del grup volien continuar amb l’activitat, i han tornat a adherir-se a l’Hermandad, on comencen una nova etapa com a grup de teatre que té per nom ‘Entre Bambalinas