EsportsParets del Vallès

El Parets guanya el Berga (1-0) i se situa líder en solitari

El penal fallat de Carles Ferrés només començar el duel contra el Berga no ha estat un bon inici. Però tot allò que comença malament, tan sols pot fer que millorar. Ja al segona part, la segona ocasió paretana, novament el davanter paretà Ferrés, que no pot superar correctament el porter rival. A la tercera ha estat la bona, i ja al temps afegit, Un servei de falta, pilota endins de l’àrea i remat de Sergio Jiménez, per marcar l’1 a 0 definitiu, i bogeria al camp amb els jugadors, a la graderia amb l’afició, i fins i tot, dins del vestidor, festa grossa, perquè el Parets se situa líder, en solitari, amb un marge de 2 punts amb el segon, el Vic Riuprimer Refo, quan tan sols en queden sis en joc.

El Berga, fins aquesta jornada líder, tan sols ha forçat dues ocasions de perill. Aquest xut desviat de Joan Figols, i un altre remat, ja a la segona part, de Joan Noguera, que surt molt desviat. El partit ha estat intens, fruit d’això l’àrbitre ha expulsat Daniel Sánchez, al minut 74, que estava a la banqueta. Un duel que ha acabat amb els jugadors agraïnt el suport de l’afició i fent tots els honors a l’heroi del partit, Sergio Jiménez.

La nota negativa han estat les lesions de Bilal i Jonathan. Amb aquesta victòria, el Parets tindrà a la penúltima jornada la possibilitat d’assegurar-se l’ascens o la promoció al camp del Can Parellada, si es dona una carambola de resultats.