InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

El periodista musical Ivan Allué imparteix a Mollet un seminari sobre heavy metal

Mollet ha donat el tret de sortida a la programació de tallers i seminaris per aquest nou curs. D’entre les novetats que podem trobar destaca un seminari centrat en un estil de música en concret. Es tracta del Heavy Metal. El curs està conduit pel periodista musical i escriptor Iván Allué.

Elvis Presley és una de les figures clau per entendre la música rock i l’evolució que aquest gènere va seguir fins a arribar al Heavy Metal. Un estil que visualment ha variat molt. Hi ha bandes que van apostar per una estètica on el cuir i el metall eren molt presents mentre que l’estètica dels 80 més relacionada amb el glam i el color va servir a bandes més suaus com Bon Jovi per arribar a les masses. Tota aquesta evolució es repassarà al seminari que engega el periodista Iván Allué al centre cívic de Can Pantiquet.

El seminari també destacarà la influència d’aquests grups internacionals a Catalunya i Espanya. Fins i tot, Allué es planteja comptar amb el testimoni de músics que han viscut el Heavy Metal des de dins.

El seminari sobre Heavy Metal és un dels cursos que s’enceten aquesta setmana als diferents centres cívics de Mollet. En aquest cas, es durà a terme a Can Pantiquet i s’allargarà fins al juny.