El pessebre monumental de Parets s’inaugura aquest divendres amb diverses novetats


Demà divendres ja es podrà veure el pessebre monumental de Parets. Aquest any deixen enrere el massís de Montserrat per mostrar altres espais del territori català.
L’aigua té enguany una gran presència al pessebre monumental de Parets. Al llarg de prop de 200 metres quadrats de pessebre, s’utilitzen més de 5 mil litres d’aigua per donar vida a rius, cascades o localitzacions com el Pas de Barca de Miravet. Aquest any, l’entitat s’ha inspirat en l’alta muntanya i indrets de Catalunya com Sant Miquel del Fai, la Foradada o el castell de Miravet.
L’Agrupació Pessebrista de Parets posa a prova des de fa 33 anys la seva traça i paciència per sorprendre el visitant i superar-se any rere any. Un repte que requereix moltes hores de dedicació.

El pesebre monumental es podrà visitar fins al 27 de gener. Des de les 11 del matí fins a 2 quarts de dues i de 5 a dos quarts de vuit del vespre.

Com a curiositat, al final del recorregut es pot veure una exposició de Playmobil ambientada en l’imperi romà i el poble hebreu.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail