El Pla de Mobilitat del Vallès preveu l’estudi de dues estacions a Montornès i Montmeló

Montornès i Montmeló podrien disposar de noves estacions de Rodalies de Catalunya un cop que ja s’ha aprovat el Pla Específic de Mobilitat del Vallès. El document recull una setantena d’actuacions per a promoure una mobilitat sostenible, eficient i segura, apostant pel transport públic en detriment del vehicle privat.

En el cas de Montornès, l’Ajuntament ha demanat un estudi per avaluar la possibilitat d’incorporar una estació que s’ubicaria a Montornès Nord, al final del carrer Antonio Machado, darrere del pont d’alta velocitat.

En el cas de Montmeló, la Generalitat ha proposat la construcció d’una estació a la línia R3, ubicada al marge del circuit, que permeti donar cobertura principalment en dies d’activitat. També es preveu l’habilitació d’un gran Park and Ride, és a dir, una zona d’aparcament que faciliti l’accés al transport públic per descongestionar els centres urbans. L’Ajuntament, en canvi, aposta per la construcció d’una estació al barri de Can Tabola.

El Pla Territorial Metropolità de Barcelona estima en 10 milions la construcció de cadascuna d’aquestes noves estacions.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail