El ple de Martorelles dona llum verda al Consell de Poble

Tots els partits municipals han destacat la importància de reconèixer la tasca d’aquestes tres persones: Jordi Solé Tura, Josep Maria Pou i la primera alcaldessa de la democràcia a Mollet, Anna Bosch. Totes les forces polítiques han valorat aquest consens i han destacat la importància que té per la ciutat el fet que diferents espais retin homenatge a aquestes figures.

El Ple de Martorelles ha aprovat la creació del Consell del Poble, un òrgan consultiu que serà representat per gran part de la ciutadania martorellenca. El Consell podrà proposar iniciatives i pressupostos participatius.

Els membres del Ple, els representants dels consells sectorials i les entitats de Martorelles formaran el Consell del Poble. Es tracta d’un òrgan consultiu que tindrà un pes molt important en les decisions i iniciatives del municipi. L’objectiu és que els veïns siguin més partíceps de tot allò que passa i es fa al poble.

el consell serà el mitjà per fer arribar a l’Ajuntament la veu dels ciutadans sobre temes de tot tipus que afecten el municipi. La intenció és crear-lo el pròxim mes de maig i després de l’estiu iniciar els pressupostos participatius de Martorelles

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail