El ple de Montmeló aprova per unanimitat demanar el retorn dels serveis del CAP

El Consell de Poble ha recollit més de dues mil vuit-centes signatures per demanar el retorn de tots els serveis al Centre d’Atenció Primària de Montmeló. Aquesta és la primera iniciativa que fa aquest nou òrgan. Ara els grups municipals també s’han sumat a aquest manifest. L’adhesió institucional, aprovada per unanimitat en el ple, permet treballar per recuperar aquests serveis que oferia el CAP de Montmeló.

Aquesta pancarta a l’edifici de l’Ajuntament de Montmeló forma part de la campanya engegada pel Consell de Poble per recuperar tots els serveis del Centre d’Atenció Primària del municipi. Durant la pandèmia es van eliminar les urgències nocturnes i la majoria dels serveis es fan de forma telemàtica. Això pot ser un problema per alguns col·lectius, sobretot per a les persones grans. El Consell de Poble i els grups municipals de Montmeló consideren que ara és necessari el retorn dels serveis del centre de salut del municipi. També es demana la recuperació del servei de farmàcia de guàrdia els caps de setmana, festius i hores nocturnes. Per això es vol demanar una reunió amb la conselleria de Salut de la Generalitat.

Aquest acord ha estat per unanimitat. Tots els grups municipals han felicitat al Consell de Poble per aquesta iniciativa en la qual se sumen a les reclamacions perquè el centre de salut de Montmeló torni a recuperar els serveis. De fet, els montmelonins ja van mobilitzar-se fa quaranta anys per tenir un centre de salut en el municipi.

Per contra la moció de Canviem Montmeló per reclamar reforç urgent de l’atenció primària i espais de vacunació a Montmeló no va ser aprovada.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail