El ple de Montmeló aprova una dotació de 30.000€ per la residència Can Dotras

Montmeló ha celebrat el darrer ple de l’any. En aquesta sessió s’ha aprovat la quarta modificació del pressupost al llarg de 2018. Per aquest motiu, Iniciativa hi ha votat en contra i ha criticat que es facin tantes modificacions presupostàries al llarg de l’any.

L’equip de govern ha aprovat en aquest ple la última modificació del pressupost corresponent a aquest any. Una de les actuacions és l’aportació econòmica a la residència de Can Dotras de 30.000 euros que es fa un cop l’any per aquestes dates. El punt s’ha aprovat amb els vots de l’equip de govern i l’abstenció d’Esquerra Republicana. En contra hi va votar Iniciativa per Catalunya perquè considera que al llarg de l’any es fan moltes modificacions en el pressupost.

Precisament l’equip de govern va retirar abans d’iniciar el ple el punt per aprovar el pressupost de l’any que ve. Els partits de l’oposició van demanar més temps per estudiar el document i poder aportar les seves propostes. Un pressupost que es portarà a ple el mes de gener.

Abans d’iniciar el ple els grups municipals i el públic van fer un minut de silenci per mostrar el seu rebuig i condemnar l’assassinat de Laura Luelmo a Huelva.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]