InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

El pregó de Pep Plaza dona la benvinguda a la Festa Major de Montornès

El pregó és un dels actes més important d’una Festa Major. A Montornès, tot i la presència de la pluja que va provocar canvis en la programació, finalment, es va poder fer al Teatre Margarida Xirgu. Aquest any el pregoner ha estat l’actor i humorista Pep Plaza que va donar el tret d’inici animant a la ciutadania a participar de la festa.

L’actor Pep Plaza ha recreat el soroll d’un petard per obrir oficialment la Festa Major de Montornès. Ho ha fet en el transcurs del seu pregó que a causa de la pluja es va fer en el Teatre Margarida Xirgu. L’actor i humorista Pep Plaza va voler estar acompanyat dalt de l’escenari del seu repertori de personatges famosos com el Rei Joan Carles I, Bertín Osborne o bé cantautors com Joaquín Sabina. D’aquesta manera el pregó va aconseguir els seus objectius, fer participar la ciutadania en l’acte i engrescar-la a viure la Festa grossa del municipi.

Minuts abans, a l’escenari del teatre Margarida Xirgu es va fer la rebuda institucional al pregoner. Un dels moments importants ha estat la signatura en el llibre d’honor de la ciutat. Precisament ,l’Ajuntament de Montornès, escull el pregoner amb la filosofia de la festa major.

Precisament, l’actor Pep Plaza tornarà al novembre en el municipi per representar el seu espectacle ‘Ara Més!’.