El pressupost de Montmeló per al 2021 inclou una partida de 550.000 euros per a la nova residència

La primera fase per a la nova residència de Montmeló es podrà fer durant l’any vinent. En els pressupostos per al 2021 ja apareix una partida de 550 mil euros per iniciar el projecte. D’altra banda el Circuit de Montmeló passarà a ser client de l’Ajuntament pel que fa al subministrament d’aigua i aportarà mig milió d’euros. Aquestes són algunes de les novetats per un pressupost total de Montmeló de gairebé 15 milions 300 mil euros. Per a l’any vinent també es vol apostar pels plans d’ocupació.

El pressupost ha comptat amb els vots favorables de l’equip de govern, format pel PSC i Esquerra. I també ha rebut el suport de Fem Montmeló per tenir en compte diverses propostes que ha presentat aquesta formació. Al nou document només hi ha votat en contra Canviem Montmeló, perquè considera que ha faltat diàleg i que es podrien haver concretat més punts.

Aquest nou pressupost ha de servir per reactivar l’economia del poble i recuperar projectes que s’havien aturat per culpa de la pandèmia. De fet, per al 2021 es destinaran 300 mil euros al fons de contingència que, per exemple, aquest any han servit per fer front a les conseqüències de la pandèmia que han patit diferents sectors.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail