InformatiuMollet del VallèsMUNICIPALS 2023MunicipisNotícies

El PSC de Mollet presenta a les 35 persones que formen la llista socialista

 

A Mollet, el PSC ha fet l’acte oficial on han presentat a les 35 persones que formen la llista socialista, en un Mercat Vell ple a vessar.

Amb el lema ‘Idees, energia i passió‘ el partit socialista de Mollet ha donat a conèixer a tots els membres que formen la llista per les pròximes eleccions municipals. Malgrat que ja s’havien donat a conèixer els integrants de la candidatura per xarxes, han fet l’acte oficial on s’han presentat les 35 persones que conformen la llista. Encapçalada per Mireia Dionisio, puja fins al número 2 Raül Broto, i Mercè Pérez agafa més responsabilitat en ser la número 3.

Un acte on s’han vist moltes cares noves, i d’altres que ja havien participat anteriorment, però que enguany tenen més pes, com Leo Conde, que és el número 4. D’altres, en canvi, ha estat la primera vegada que formen part de la llista, com Noa Monràs, 5a a la llista o la independent Estela Mas, número 6.

Una presentació on la candidata socialista, Mireia Dionisio, ha destacat que han fet una llista plural per representar a tota la ciutat de Mollet.