InformatiuMollet del VallèsMUNICIPALS 2023MunicipisNotícies

El PSC de Mollet presenta diferents propostes del seu programa

Les propostes del seu programa centrades en la gent gran

 

Com a proposta més destacada, volen crear un casal d’avis o local social per gent gran amb discapacitat intel·lectual. Aquest espai s’ubicaria als pisos tutelats de la Fundació Albosc. També volen crear una xarxa d’habitatge compartit per a majors de 65 anys, i abonaments gratuïts pel bus urbà per la gent gran que el fa servir periòdicament.

Els socialistes també s’han compromès a tornar a obrir el restaurant el Moll Petit.

 

El PSC de Mollet ha donat a conèixer les seves prioritats en matèria d’inversions

 

Renovar la rambla Nova és una de les grans propostes que tenen pel proper mandat. En mobilitat, també aposten per reurbanitzar carrers i fer-los de plataforma única. Pel que fa a equipament, volen reconvertir l’Escola Longarón en un nou centre juvenil, i es comprometen a desenvolupar el nou projecte cultural de La Teneria. També contemplen millores als diferents equipaments municipals.

 

El PSC Mollet presenta propostes de joventut que passen per un bo cultural o ajuts en l’emancipació

 

El PSC de Mollet ha presentat avui les propostes de Joventut. Ho ha fet en un acte al Nicolàs Longarón, un edifici que el grup pretén convertir en un Punt Juvenil.

Altres propostes són un programa de fidelització d’abonaments gratuïts per als usuaris de T-Jove habituals del bus urbà; un sistema de beques per reforçar l’anglès en centres de la ciutat; seguir la programació d’oci en caps de setmana; la introducció d’un bo cultural de 50€ als molletans i molletanes quan compleixin 18 anys; o ajuts de 1.000€ per l’emancipació de joves a la ciutat, que complementin els ajuts mensuals al lloguer de l’estat.