InformatiuMontornès del VallèsMUNICIPALS 2023MunicipisNotícies

El PSC de Montornès presenta la seva llista amb moltes cares noves

 

A Montornès, el PSC també ha presentat la seva llista i les seves prioritats. Un acte on s’han donat a conèixer les noves incorporacions a la candidatura socialista, que són moltes. De les 18 persones que formen el projecte, només 5 ja havien participat als comicis de 2019.

A les primeres 10 posicions de la llista, només continuen tres persones que ja estaven a les anteriors eleccions municipals. Eva Díaz, que repeteix com a candidata a l’alcaldia; Juanjo Sierra, que el 2019 era el número 2, i per aquests comicis ocuparà la 6a posició, i Manuel Camara, que repeteix com a número 8.

La resta dels integrants a les posicions capdavanteres són cares noves. Com a número 2 s’estrena a la llista socialista l’atleta Ivan Zarco, i com a número 3 s’ha incorporat al partit Cecilia Sobral, que va ser la candidata de Podemos a Montornès a les anteriors municipals. Una candidatura amb moltes cares noves per aportar noves idees.

A l’acte de presentació de la candidatura socialista també hi ha participat el diputat del PSC al Parlament Ferran Pedret.

L’acte de presentació de la candidatura del PSC de Montornès s’ha fet al pati de l’escola Sant Sadurní.