El Recanvis buscarà retrobar-se amb la victòria aquest dimecres a Cornellà

El Recanvis Gaudí Mollet està disposat a utilitzar tots els recursos que té al seu abast per retrobar-se amb la victòria a Cornellà. Els molletans volen deixar enrere el duel contra el Menorca i centrar-se en l’altre equip català de LEB Plata. El Cornellà, però, és un dels conjunts més en forma del grup, encadena 4 victòries consecutives. Aquesta dinàmica els ha permès pujar a la classificació després d’un inici amb dubtes. Ara es troba amb una victòria més que els molletans.

Cornellà i Mollet ja s’han trobat una vegada aquesta temporada. Va ser a principis d’octubre a la final de la lliga Catalana de LEB Plata. En aquella ocasió els del baix Llobregat es van endur el duel per 9 punts de diferència. Al Mollet saben que hauran d’estar molt atents a un Cornellà que té en Carrasco al jugador més decisiu de l’equip.

Cornellà i Mollet presenten propostes molt oposades. Els molletans tenen el millor atac del grup, però la segona pitjor defensa. El Cornellà és el quart pitjor atac, però disposa de la cinquena millor defensa. Qui sàpiga interpretar millor el partit tindrà moltes opcions de victòria.

El partit entre el Cornellà i el Mollet es juga aquest dimecres a partir de les 7 de la tarda.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail