El Recanvis Gaudí Mollet posa a la venda els abonaments per la temporada vinent

El Recanvis Gaudí Mollet ja ha posat a la venda els abonaments per la temporada 22/23. Aquells que no formaven part del club la passada temporada podran gaudir dels 13 partits de lliga regular per un preu de 50 euros. Un dels objectius del club és incitar a les famílies a anar juntes al bàsquet, motiu pel qual ha renovat l’abonament familiar. Des del Club Bàsquet Mollet es vol premiar la fidelitat i per això els preus d’aquests abonaments seran 5 euros inferiors per aquells que ja eren a les graderies del Plana Lledó l’any passat. Una de les novetats d’enguany és l’abonament fila 0, un seient privilegiat a peu de pista.

La passada temporada el club va acollir unes 200 persones que es van traduir en més de 150 abonaments. Tot i que encara resten més de dos mesos per l’inici de la competició, prop d’una cinquantena de persones s’han apropat a les oficines del club per fer-se amb el seu carnet. A banda del pack de la temporada, el Club Bàsquet Mollet disposarà d’entrades generals per a cada partit amb un cost de 7 euros. L’objectiu és omplir les graderies, un aspecte clau per aconseguir bons resultats.

Totes aquelles persones que vulguin obtenir informació respecte a l’abonament ho podran fer a través del correu abonament@cbmollet.com

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail