EsportsMollet del VallèsNotícies

El Recanvis Gaudí Mollet s’estrena a la pretemporada amb victòria

El Recanvis Gaudí Mollet s’ha imposat al Castelldefels, equip de lliga EBA, per un clar 72 a 51. El primer quart ha estat molt equilibrat, però el partit s’ha trencat en el segon quan els de Josep Maria Marsà ja s’han escapat de 19.

La igualtat inicial entre el Recanvis Gaudí Mollet i el Castelldefels ha desaparegut en els segons 10 minuts. Els de Josep Maria Marsà han fet un pas endavant. L’encert en atac ha anat acompanyat d’un bon treball en defensa. Així, un parcial de 25 a 9 els ha deixat 19 punts per sobre a la mitja part. A la represa, al Recanvis li ha costat entrar en acció. Aquesta situació l’ha aprofitat el Castelldefels per acostar-se en el marcador a 10 punts. Un toc d’atenció al qual els molletans han reaccionat amb contundència. Així, a les portes del darrer període ja guanyaven de 21. I diferència que pràcticament s’ha mantingut tots l’estona fins al definitiu 72 a 51.

Aquest partit ha estat marcat per les baixes del conjunt molletà que no ha pogut disposar de Marc Pagès, Marc Blanch i Imanol Martínez, aquest darrer perquè està disputant la Nations League amb la selecció espanyola de 3 x 3. El pròxim amistós serà aquest diumenge al migdia a la pista del Granollers.