El Recanvis guanya a l’Arenys a la Lliga Catalana EBA amb una cistella d’Álvarez a manca d’un segon

Aquest tir lliure de Bernat Àlvarez quan faltava poc més d’un segon ha donat una victòria que pot ser clau al Recanvis Gaudí Mollet per seguir endavant a la Lliga Catalana d’EBA.

Els molletans han patit més del compte en un compromís que tenien molt controlat durant la primera meitat. Al descans s’hi arribava amb el 42 a 31.
Però la dinàmica ha canviat completament al segon temps. El Recanvis s’ha relaxat i això ho ha aprofitat bé l’Arenys Bàsquet per acostar-se de forma perillosa a l’electrònic.

El treball defensiu dels molletans no funcionava situació que s’ha traduït en l’empat a 74 a manca de pocs segons pel final. I ja en la darrera acció a Bernat Àlvarez no li ha tremolat el canell des del línia de tir lliure.

En aquest compromís, ha destacat Ángel Soto amb un 34 de valoració, gràcies als 16 punts i 17 rebots. També ha signat uns bons números Javi Rodríguez, amb 10 rebots i 24 punts, convertint-se en el màxim anotador.

El pròxim diumenge, a dos quarts d’una del migdia, el Recanvis es jugarà l’accés als quarts de final a la pista del Badalonès, on està obligat a guanyar.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail