El Recanvis ja sap els seus rivals a la nova Copa Catalunya

El Recanvis s’enfrontarà al Cerdanyola, Ripollet, Santfeliuenc i AESE. Aquests 5 equips conformen el grup 4 de la nova lliga de Copa Catalunya, anomenada ara Campeonato de España de Primera División Masculina. La Federació Catalana de Bàsquet va anunciar fa uns dies el possible retorn de les competicions i ahir va publicar el calendari. Per garantir una competició segura, els jugadors hauran de fer-se una prova PCR prèvia a cada partit.

Si tot va bé, els jugadors de Copa Catalunya tornaran a competir el mes de març. El primer enfrontament dels molletans serà al camp del Santfeliuenc el dia 13 de març.

El Recanvis ja espera el retorn a la pista, però qui no ho farà és el sènior de l’Escola Sant Gervasi. Des del Club van decidir no formar part d’aquesta nova competició, ja que segons ells la situació sanitària no és l’adequada i tampoc volen assumir el cost de les proves PCR dels jugadors amb el pressupost de l’escola.

Ara falta que la Federació Catalana de Bàsquet publiqui les bases d’aquesta nova competició. El que sí que és segur és que no hi haurà descensos. falta saber quants equips podran ascendir a la Lliga EBA.

Notícies relacionades:
La Copa Catalunya de bàsquet es reformula i tornarà al mes de març

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail