El riu Mogent en perill de desbordament a Montornès pels efectes del temporal

El nivell del riu Mogent ha pujat aquesta matinada a un pic màxim de 3 metres. El Pla INUNCAT està en fase d’Emergència.
El nivell del Riu Mogent al seu pas per Montornès ha crescut molt durant les darreres hores i aquest matí presentava una imatge gens habitual. A banda del nivell, també cridava l’atenció el color i la força amb què baixava l’aigua. L’augment del cabal i el perill de desbordament del riu ha obligat a l’ajuntament a prendre algunes mesures.
La crescuda del Mogent també ha despertat l’interès de molts veïns del municipi i aquest matí alguns d’ells s’acostaven al pont per captar el moment.

Una de les afectacions del temporal ha estat el tancament del pàrquing del Complex Esportiu Municipal de Montornès per risc de desbordament del riu Mogent. Fins i tot, aquest matí, alguns dels seus usuaris han hagut de sortir del CEM per treure el seu vehicle.

L’Ajuntament de Montornès també ha tancat aquest matí els passos sota la via del tren del carrer de les Tres Creus i sota l’AP7. A més també s’ha prohibit el pas a la passarel·la de Montornès Nord.

Policia Local de Montornès, serveis municipals i Ajuntament de Montornès estan molt pendents de les pluges previstes per aquesta nit. De fet, ja s’han decretat algunes mesures. Per exemple l’activitat a la zona esportiva i al Complex Esportiu Les Vernedes tancarà a dos quarts de nou de la nit, és a dir, d’aquí a uns minuts. També, a dos quarts tancarà el Casal Cultural. Durant la tarda també s’han recopilat els telèfons d’una dotzena de cases molt pròximes al riu per si s’hagués d’evacuar la zona. Durant aquesta nit el reforçaran els equips de la Brigada Municipal i de la Policia Local.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail