EsportsMollet del VallèsNotícies

El Sant Gervasi femení ha caigut a casa contra els Jesuïtes Kostka en la primera ronda de la copa col·legial

En bàsquet, l’equip junior femení del Sant Gervasi ha caigut a casa contra els Jesuïtes Kostka en la primera ronda de la copa col·legial. El partit ha començat amb les barcelonines molt endollades i unes molletanes lluitant contra la intensitat defensiva de les rivals. Així les visitants aconseguia una diferència de 8 punts al final del primer quart, amb un 5 a 13 en el marcador. Al segon període El sant Gervasi ha posat una marxa més i han obtingut remuntar fins a l’empat a 21. El tercer període ha estat un estira-i-arronsa constant. Als últims minuts d’aquest, el marcador assenyalava l’empat a 28, però les visitants han convertit tirs claus per sumar distància. L’últim quart la sort no ha caigut del costat de les molletanes. Les barcelonines es posaven 9 punts per sobre. Les molletanes han aconseguit apropar-se, però no ha estat suficient per posar-se per sobre. Així el sant Gervasi s’acomiada de la competició per 41 a 44.