El Sant Gervasi s’imposa davant el Sabadell en la tercera pròrroga

Al primer quart el Sabadell s’ha avançat a l’electrònic i així s’ha mantingut durant aquest període. El resultat, però, ha estat constantment igualat. Transcorreguts els primers 10 minuts: 18 a 20 a favor de les visitants.

Al segon quart, les sabadellenques han posat una marxa més i han firmat la major avantatge del partit amb un 22 a 35. Però abans d’arribar al descans, les noies de Carles Paredes han reaccionat amb un parcial de 9 a 0.

En tornar de la pausa, el marcador ha estat constantment ajustat. Durant els últims vint minuts del temps reglamentari no hi ha hagut un clar conjunt superior.

A escassos minuts de la botzina el Sant Gervasi se situava 5 punts per sobre en el marcador. Però els tirs lliures i aquest triple han ajustat el marcador 57 a 57. Ona Fuentes ha tingut l’oportunitat de tancar la victòria per a les locals, però no s’ha materialitzat.

El partit ha seguit la mateixa tònica a la primera pròrroga. Deixant les taules amb 63 punts.

A la segona el Sabadell ho ha tingut a tocar amb una superioritat de 4 punts després d’embutxacar-se aquest triple.

El partit no volia acabar a la pista del Sant Gervasi, però, aquest cop sí, l’enfrontament s’ha decidit a la tercera pròrroga. Anna Robert s’ha posat l’equip a les esquenes i ha firmat els punts decisius amb dues cistelles i una assistència.

Després de prop de 2 hores de partit, el Sant Gervasi s’ha fet amb la victòria amb el 77 a 69 definitiu.

La propera jornada les col•legials, que se situen vuitenes a la taula, rebran el Caldes a casa.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail