El setè art arriba a Montornès amb el Cicle de Cinema Gaudí

El cinema arriba a Montornès. El municipi s’ha adherit al Cicle de Cinema Gaudí. La primera sessió serà diumenge 23 de maig al teatre Montbarri i després es farà cada últim diumenge de mes. La programació es basa en pel·lícules estrenades recentment i que han estat guardonades.

La Vampira de Barcelona, pel·lícula que va guanyar el premi del públic del festival de Sitges, donarà el tret de sortida al cicle de cinema de Montornès. Es tracta d’un llargmetratge basat en la ciutat de Barcelona l’any 1912. La pel·lícula contrasta la vida burgesa amb la de les classes populars i recupera un personatge real coneguda com La Vampira del Raval. Amb aquest film Montornès vol engegar un cicle de projeccions a l’espai Montbarri; una de les ofertes d’oci que més han trobat a faltar els veïns durant el confinament.

El cicle de cinema Gaudí de Montornès també portarà al municipi la pel·lícula “No mataràs”. El film va aconseguir 3 nominacions als premis Goya i, finalment, es va endur el de millor actor protagonista. El cicle començarà aquest diumenge i les entrades tindran un preu d’entre 3 euros i 4 euros i mig.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail