InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

El sol definirà la Fira d’Artesans de Mollet d’aquest any

Aquest cap de setmana Mollet acull la trenta-vuitena edició de la Fira d’Artesans. Una fira que amb els anys s’ha convertit en una de les més importants de Catalunya perquè tots els artesans ofereixen productes fets per ells mateixos. Un dels elements que aixeca més expectació és la decoració que ja s’ha començat a instal·lar pels diferents carrers del nucli antic de la ciutat, l’espai on es durà a terme la fira.  De fet, enguany, la decoració està molt lligada a les previsions meteorològiques que desitgen els artesans i els veïns del barri per aquests dies.

El sol és la imatge de la Fira d’Artesans de Mollet. El va crear l’artista Josep Nogué. Aquest any se li ha volgut retre un homenatge. Per això s’han instal·lat unes 500 banderoles de diferents colors amb aquesta imatge en els 6 carrers del nucli antic de la ciutat. Cada any, la decoració és un element important de la fira.

Una de les singularitats de la Fira d’Artesans és la implicació del veïnat en l’organització tant per acollir els artesans com per preparar algunes de les activitats com la tradicional Sardinada.

Aquesta 38. edició començarà aquest divendres a les set de la tarda i acabarà diumenge amb el concert d’havaneres. Els organitzadors esperen que el sol no només es vegi a les banderoles i que el bon temps acompanyi durant el cap de setmana.