El Teatre de Can Gomà acull l’espectacle ‘Del caos a l’èxtasi’ amb motiu del Dia de la Dansa

Per celebrar el Dia de la Dansa, el Teatre de Can Gomà de Mollet ha acollit l’espectacle ‘Del caos a l’èxtasi’ on l’actor molletà Jordi Coromina n’es coodirector. Un muntatge que forma part del cicle Arts i Escena de Mollet.

El cos del ballarí Francesc Bravo, la poesia de David Jou i la veu de l’actor molletà Jordi Coromina han estat els ingredients de l’obra ‘Del caos a l’èxtasi’, una representació que el Teatre de Can Gomà ha acollit amb motiu del Dia Internacional de la Dansa. Creat durant la pandèmia a la Vall de Ribes, aquest espectacle pretén fer un repàs per les diferents etapes de l’existència.

Aquesta obra es va estrenar l’octubre de l’any passat a Planoles i ha estat un èxit per tot el territori. Tot i que es tracta d’un espectacle difícil d’entendre, incorpora diversos tocs d’humor que fan que els més petits també el puguin gaudir. La barreja de la dansa i el teatre no és tasca fàcil. Així i tot, els protagonistes estan molt satisfets amb el producte final.

Aquesta posada en escena forma part de la programació d’Arts i Escena de Mollet. El proper espectacle serà ‘Los Gavilanes’, el qual tindrà lloc a finals de maig al Teatre de Can Gomà.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail