El tradicional Interclubs de Karate a la Festa Major de Montmeló

 

Dins les activitats de la festa Major de Montmeló n’hi ha hagut d’esportives. Una vegada més no hi ha faltat la trobada d’Interclubs de Karate. En total hi han participat unes 50 persones procedents de diversos clubs. Algú, fins i tot, venia de València. Una bona manera de compartir coneixements i també passar una bona estona amb el karate com a vincle.

Al Club Karate Montmeló no poden deixar mai de practicar el seu esport preferit. Ni tan sols durant la Festa Major. Des de fa molts anys organitzen un entrenament amb karatekes d’arreu de Catalunya. Enguany hi han participat una cinquantena de persones vingudes de Barcelona, Berga, Sabadell i València. Es tracta d’una trobada d’amics que s’ha convertit en una tradició durant la festa grossa del municipi.

Després de l’escalfament ha estat el torn dels més petits, que ja tenen ben clar per què els agrada tant karate. Entre els adults també s’han trobat karatekes de tots els nivells. Ni tan sols la calor ha pogut amb la disciplina d’aquests amants del Karate que tenen molt present que la pràctica fa el mestre.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail