El tradicional tortell de Reis tanca les festes de Nadal

Si parlem de festes de Nadal i de reis, el que no podia faltar ahir a taula és el tradicional Tortell de Reis. A banda dels diferents farcits, cada cop més pastisseries, també oferten més d’una mida.

Amb crema, nata, o trufa. Els tortells de reis farcits guanyen popularitat any rere any, sobretot entre els joves. Però encara moltes persones prefereixen el més tradicional fet amb massapà o cabell d’àngel. Se’n fan de grans per a qui el menja amb tota la família, però cada cop se’n venen més de petits per a 2 o 3 persones. La tradició és més viva que mai i cada cop se celebra durant més dies.

Davant la demanda, molta gent opta per encarregar-lo uns dies abans per no quedar-se sense, així ja només queda una preocupació, no trobar la fava i haver de pagar el tortell. Reunir-se amb la família i descobrir qui serà coronat rei o qui tindrà la mala sort de trobar la fava i pagar el tortell.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]