El turista tipus del Vallès Oriental és home, de mitjana edat i català, segons un estudi de la Diputació de Barcelona


El turista tipus del Vallès Oriental és un home d’uns 45 anys procedent de Catalunya. Aquest és una de les conclusions que s’extreuen de l’enquesta sobre turisme que ha dut a terme la Diputació de Barcelona. L’objectiu d’aquest document és marcar les estratègies per millorar l’oferta turística de la comarca i, alhora, identificar els principals pols d’atracció vallesans.
Juntament amb la Roca Village, el Circuit de Montmeló és un dels principals elements turístics del Vallès Oriental. Gràcies a l’activitat que acull el traçat baixvallesà es genera molta activitat a hotels i restaurants de la comarca. Així es desprèn de l’estudi sobre el turisme que ha elaborat la diputació de Barcelona. El treball recull diferents aspectes com ara el grau de satisfacció dels turistes que venen al territori o quines vies utilitzen per definir i reservar les seves vacances. En aquest darrer cas destaquen Google i Google Maps.

Una altra de les dades que trobem a l’enquesta és la despesa mitjana, en aquest sentit, els turistes es deixen més diners en els desplaçaments que en l’estada. Per aquest motiu des del Consell Comarcal demanen que els establiments treballin plegats per generar despesa en xarxa.

Aquest estudi sobre el turisme que rep la comarca s’ha elaborat a través de més de mil enquestes elaborades entre els mesos de febrer i desembre de l’any passat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail