El usuaris de la residència Les Moreres de Martorelles surten per primer cop després d’un any

Avui es respira felicitat a la residència Les Moreres. Per primer cop en un any, els residents d’aquest centre han pogut sortir al parc del costat i gaudir d’un matí assolellat.

La flexibilització, molt reclamada pel sector i els familiars, arriba gràcies a la millora de les dades de contagis i de la campanya de vacunació. Perquè la sortida sigui del tot segura, les responsables del centre s’han assegurat de desinfectar el parc on un grup de 13 residents han passat part del matí.

A Les Moreres hi viuen 33 persones, però avui s’ha prioritzat el grup de residents que millor està cognitivament. La idea és anar fent sortides setmanals i anar tornant els grups perquè tots tinguin l’oportunitat de sortir a prendre la fresca. A partir d’ara, els residents també poden marxar uns dies amb els familiars, que hauran de signar un certificat d’autoresponsabilitat.

Des del centre es valora aquesta flexibilització de les mesures i celebren que, en tot l’any, no han tingut ni un sol cas positiu de coronavirus.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail