El Vallès Oriental perd més de 750 empreses per la pandèmia


El tercer trimestre tanca d’aquest any amb 769 empreses menys al territori. La Cambra de Comerç del Vallès Oriental ha presentat l’informe trimestral on s’indica l’afectació en el teixit empresarial i el mercat de treball del territori.

Hi ha empreses del Vallès Oriental que han hagut d’aturar l’activitat a causa de les mesures de seguretat i d’altres que han tancat l’empresa de manera definitiva. Actualment hi ha 769 empreses menys respecte l’any passat i els ERTOs i l’atur han augmentat considerablement.

L’aturada de l’economia es pot sostenir en un període breu, però si s’allarga, la recuperació és més complicada. Des de la Cambra de Comerç asseguren que s’ha de prioritzar la salut de les persones però també l’economia.

La Cambra denuncia la mala gestió de l’administració i també la falta de comunicació entre el govern i els agents econòmics.

La solució immediata que veu la Cambra de Comerç és fer de forma massiva test d’antígens a tots els treballadors perquè puguin reobrir els negocis amb seguretat.

 

Notícies relacionades:

Les microempreses són les més afectades per les conseqüències econòmiques de la COVID-19

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail