El Vallès Oriental registra prop de 250 EROs el 2021

Els sectors més afectats per Expedients de Regulació d’Ocupació al Vallès Oriental al 2021 han estat l’hostaleria, el comerç i la indústria manufacturera. Aquestes 3 activitats han suposat el 80% del total dels EROs registrats a la comarca. Les vinculades a empreses de serveis a les persones, com ara les activitats artístiques i d’entreteniment, també han estat de les més afectades.

En canvi, el sector de la construcció ha suportat bé l’impacte de la pandèmia, i ha registrat poc més d’un 1,5% dels expedients de regulació.
Si comparem les dades de l’any 2021 amb les comarques veïnes, es pot observar com el Vallès Oriental ha tingut un menor impacte pel que fa el nombre d’EROs, i se situa en el darrer lloc dins del conjunt de les 5 comarques de l’àrea metropolitana.

A Mollet durant l’any passat s’han registrat 18 EROs que han afectat a 107 persones. A Montornès, tot i que la xifra d’Expedients de Regulació d’Ocupació, són la meitat, 9, el volum d’afectació en nombre de treballadors és més gran: 240.

A Montmeló i Martorelles s’han produït 6 EROs a cada municipi i han afectat a 109 i 159 persones respectivament.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail