Mollet del VallèsMunicipisNotícies

El vent provoca que algunes marques del Míting d’atletisme de Mollet siguin il·legals

350 atletes han participat al Míting Ciutat de Mollet. Aquesta és la tercera edició que impulsa el Club Atlètic Mollet. En aquesta ocasió, però, el vent ha fet una mala jugada.

El vent ha jugat una mala passada als atletes que han participat al Míting Internacional Ciutat de Mollet. Moltes de les marques, sobre tot als 100 metres, no han estat vàlides, ja que el vent bufava a favor a més de 2.1 metres per segon. D’aquesta manera les mínimes assolides han estat il·legals. Això li ha passat, per exemple, a l’atleta paralímpic Joan Munar.

Tot i això, la tercera edició del míting ha estat un èxit, amb més de 350 atletes en les modalitats de velocitat, salt de llargada i llançament de pes. Una prova on molts han buscat les mínimes pel Campionat d’Espanya i de Catalunya, i on d’altres s’han retrobat amb les pistes d’atletisme.

Una míting d’atletisme que també serveix a tots els atletes per saber en quin estat de forma es troben. Aquest any, a més, també han vingut altetes des de Pamplona i Saragossa