Els accidents de trànsit es redueixen a Mollet en un 45%

Els delictes han disminuït en prop d’un 1% a Mollet respecte 2019. A causa de la pandèmia, no es tenen en compte les dades de 2020 a l’hora de fer la comparativa de l’evolució dels fets delictius. Segons les dades de la Junta de Seguretat Local, el nombre de robatoris amb força a domicilis també s’ha reduït a la meitat i els robatoris amb força al carrer han baixat un 35%. A més, també s’ha millorat en l’àmbit de la seguretat viària.

Els accidents de trànsit han disminuït a Mollet en un 45% en els darrers tres anys. La seguretat viària ha estat una de les prioritats dels cossos de seguretat de la ciutat durant aquest temps. A banda de fer actuacions de conscienciació també s’han fet xerrades a les escoles i altres dispositius informatius. Des de la Policia Local relacionen directament aquesta tasca amb que a Mollet no s’hagi produït cap accident mortal al nucli urbà en els darrers 15 anys.

A la Junta de Seguretat celebrada avui a Mollet també s’ha parlat d’altres tipus de delictes. La majoria d’ells s’han reduït i també s’ha destacat que les detencions han augmentat. Tot i les bones notícies, una de les prioritats dels cossos policials és evitar estafes fetes per internet, un dels delictes que més s’estan registrant.

A La Junta de Seguretat també s’ha destacat la feina que s’està fent de manera coordinada entre els diferents cossos policials. Cada cop hi ha més iniciatives conjuntes i això genera una millor comunicació entre els agents.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail