Baix VallèsCRAWLLInformatiuMunicipisNotícies

Els alcaldes socialistes del Vallès Oriental reclamen a la Generalitat un pla d’inversions pels centres educatius

Els alcaldes socialistes del Vallès Oriental s’han trobat a les portes del Centre de Formació d’Adults de La Llagosta. Precisament d’aquest equipament demanen una inversió urgent per reparar els problemes de la taulada d’uralita, que ara mateix estan inhabilitant les aules de la segona planta de l’edifici. Es tracta d’un centre formatiu que dona serveis a més de mig miler d’estudiants.

L’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez, ha tornat a exigir al govern de la Generalitat, la posada en marxa del centre de Formació Professional al municipi. Un equipament que s’ha de construir a l’antiga fàbrica Màximo Mor i que ha d’aglutinar totes les branques dels sector químic i farmacèutic, convertint-se en un centre de referència a la comarca.

Un altre exemple del dèficit en inversions als municipis del Vallès Oriental en matèria d’Educació és el de Mollet on no només persisteix el problema de l’escola d’Educació Especial Can Vila.

Entre altres demandes, l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, també ha reclamat la construcció de l’edifici de l’institut Domus D’Olivet ja que els seus alumnes estan ubicats en barracons.