Els alumnes de 5è de Montornès tanquen el taller de narrativa

Durant aquest any, els alumnes de 5è de les escoles de Montornès havien d’escriure, cada dia, una frase plasmant allò que havien viscut. D’aquesta manera han elaborat el seu quadern d’artista. Es tracta d’una iniciativa per impulsar la narrativa que avui ha tingut la seva cloenda.

Tot els alumnes de 5è de les escoles de Montornès han escoltat històries de la Mon Mas aquest curs, i les han treballat amb moltes propostes. Avui han tornat a sentir-ne algunes, però aquest cop, compartint tots junts el mateix espai, el teatre Margarida Xirgu. Aquí han fet la cloenda del taller de narrativa que han dut a terme durant tot el curs i a través del qual han conegut diferents artistes.

A través dels autors i dels contes han creat el seu quadern d’artista, on cada dia escrivien una frase sobre el que havien viscut. Tot plegat per crear una història que cadascú mirarà des d’un punt de vista diferent, i això ha quedat palès sobre l’escenari.

La cloenda ha acabat amb l’entrega d’un lot de contes per les aules de les diferents escoles sobre els autors que han treballat. Una selecció de contes feta per la biblioteca de Montornès, que són els promotors del taller de narrativa.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail