Els alumnes de Can Vila viuen un dia diferent amb la XIXa edició del Cros

Els alumnes de l’Escola d’Educació Especial de Can Vila han viscut una jornada molt diferent. Ha estat amb la dinovena edició del seu cros, on hi han participat fins a 160 persones del centre. Els atletes es caracteritzen per tenir capacitats especials i han estat acompanyats pels alumnes de l’Institut Aiguaviva. Per dur a terme la prova han comptat, un any més, amb una col.laboració molt especial. Els alumnes del cicle formatiu d’ensenyament i animació socioesportiva de l’Institut Vicenç Plantada

Moltes ganes i il·lusió és el que es respirava a la sortida de la dinovena edició del Cros de l’Escola Municipal d’Educació Especial Can Vila. Tots els alumnes del centre, 160, han participat en aquesta activitat que els permet gaudir de l’entorn rural de Gallecs. Una cursa, que cadascú fa al seu propi ritme.

Més enllà de la competició, el més important d’aquest cros escolar és que els alumnes de Can Vila han compartit la jornada amb alumnes d’altres centres educatius de la ciutat, en aquest cas amb els alumnes de segon d’ESO de l’Institut Aiguaviva.

Els alumnes del cicle formatiu d’ensenyament i animació socioesportiva de l’Institut Vicenç Plantada també col·laboren en aquesta cursa no competitiva.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail