Els alumnes de les escoles de Montornès surten al carrer per a vendre els productes de la seva cooperativa

Els alumnes de 5è de les escoles Mogent i Palau d’Ametlla han participat en el projecte Cultura Emprenedora a l’escola. Ara han arribat a la recta final i és el moment de posar a l’abast del públic allò que han treballat. Avui ha estat el torn de les cooperatives de l’Escola Mogent que han posat una parada a la plaça de Pau Picasso per vendre les verdures que han cultivat al seu hort. El 3 de juny serà el torn de la de l’Escola Palau d’Ametlla, que s’hi desplaçarà per vendre manualitats.

En només 10 minuts totes aquestes hortalisses de la taula s’han acabat. I és que si algú venia buscant al mercat de Montornès verdura de proximitat, aquesta no podia ser-ho més: just ahir la van collir del seu hort els alumnes de l’escola Mogent i avui l’han venut. Ho han fet a través de la seva cooperativa, un projecte que han treballat durant el curs, i que avui, han acabat.

El projecte de Cultura Emprenedora a l’escola, el CuEmE, ha permès als alumnes de cinquè crear des de 0 una cooperativa i viure en primera persona el que significa gestionar-la. Una proposta per treballar diferents matèries.

Tots els diners que han recaptat venent les verdures els donaran a tres entitats solidàries del municipi: Montornès Animal, Volumon i Globus pels valents.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail