Els alumnes de l’escola de dansa de Montornès mostren les coreografies que han ideat

Els alumnes de l’Escola Municipal de Dansa de Montornès han presentat les seves pròpies coreografies en una nova edició del ‘Creadansa’. Enguany, els joves ballarins s’han inspirat en dones artistes com Frida Kahlo i Yayoi Kusama, entre d’altres.

Crear una coreografia des de zero no és una tasca senzilla ni tampoc ho pot fer qualsevol. S’ha de deixar volar la imaginació i fer que cos, ment i ànima connectin amb la música. També cal treballar la sincronia en els moviment i la complicitat amb la parella. Tot un repte pels alumnes de l’Escola Municipal de Dansa que enguany, han creat fins a una desena de balls inspirats en l’obra de pintores, fotògrafes i cantants. Totes dones, això sí, que com ells van arriscar per a crear i que ara inspiren a aquestes noves generacions.

En total hi participen més d’una vintena de nens i nenes que van des de quart curs de primària fins a quart d’ESO. A més d’estimular la seva creativitat, el ‘Creadansa’ també promou la constància i el compromís dels joves ballarins.

A dalt de l’escenari, cal destacar que cada vegada hi ha més presència de nens, tot i que l’escola espera que l’any vinent en siguin molts més.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail