Els alumnes de l’INS Montmeló participen en una campanya de recollida de roba per a Càritas

Laia Feijo és alumna de primer d’ESO de l’Institut de Montmeló. Ella i els seus companys de curs participen en el projecte solidari de recollida de roba.

Precisament aquest és un dels objectius del projecte, conscienciar als joves de la importància de ser solidaris. La norantena d’alumnes de primer d’ESO s’han encarregat de fer tot el procés des dels cartells per promoure la recollida de la roba fins a classificar-la i posar-la en bosses. Aquesta iniciativa forma part de la signatura de Cultura i Valors. Una campanya que ha sorprès a tothom per la quantitat de roba que s’ha recollit. Els alumnes s’han encarregat de fer totes les tasques a través de grups.

En total s’ha lliurat gairebé un centenar de bosses de roba al projecte de Caritas Montmeló.

Els alumnes a través d’aquest projecte han aprés diferents valors i segurament ara tindran una altre visió a l’hora de comprar roba.

Campanya de recollida d’arròs

Aquesta campanya de Roba no és la única que impulsa l’Institut de Montmeló. Paral·lelament han impulsat la campanya de recollida d’aliments.’Posa el teu gra d’Arròs’ amb l’objectiu d’implicar els alumnes amb la solidaritat. Durant el curs també es volen impulsar més campanyes solidàries al centre. De moment, aquests dies realitzen una campanya de recollida de paquets d’arròs i tenen una fita a aconseguir, recollir 300 quilos. Ho fan a través de la Fundació Tochete. L’entitat s’encarrega de cuinar aquest arròs que després donen a col·lectius vulnerables.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail